Garanție 90 de zile. 5% extra reducere la plata card.

  arrow Înapoi la meniu
  Produse

  Protejarea datelor cu caracter personal furnizate de către client

  Conform cerințelor Regulamentului European 2016/679 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, TUIA.RO are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

  Colectarea datelor se face prin diverse modalități și instrumente specifice precum: aplicația de gestiune a newsletterului prezentă în magazinul virtual, bifarea opțiunii de abonare la newsletter din coșul de cumpărături, salvarea în baza de date ca urmare a participării utilizatorilor la diverse concursuri și loterii publicitare organizate de TUIA.RO sau diversele formulare de abonare disponibile în magazinul virtual.

  Prin completarea datelor tale, în formularul de creare de cont și/sau de comandă, declari că accepți necondiționat ca datele tale personale să fie incluse în baza de date a TUIA.RO și îți dai acordul ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de către S.C. TRANSYLVANIAN FORESTS FLAVOURS S.R.L., comercial TUIA.RO. Datele tale vor fi utilizate pentru a evalua, a introduce și a executa contractul de furnizare și pentru a gestiona relațiile cu clienții, inclusiv pentru implementarea activităților de marketing de către ”TUIA.RO”.

  Ai dreptul să ne soliciți să nu prelucrăm datele tale personale în scopuri de marketing. Dacă nu dorești să primești oferte comerciale de la TUIA.RO sau dacă trebuie să îți accesezi datele personale, poți contacta Serviciul de Relații cu Clienții TUIA.RO, la adresa contact@tuia.ro sau la numărul de telefon 0756 926 700.

  1. Pentru înregistrarea (crearea unui cont de client) pe site-ul nostru www.tuia.ro, clientul va furniza următoarele informații:

  2. În cazul plasării unei comenzi, clientul va furniza următoarele date cu caracter personal:

  Prin completarea datelor tale, în formularul de creare de cont și/sau de comandă, declari că accepți necondiționat ca datele tale personale să fie incluse în baza de date a companiei TRANSYLVANIAN FORESTS FLAVOURS S.R.L., comercial TUIA.RO și îți dai acordul ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de către S.C. TRANSYLVANIAN FORESTS FLAVOURS S.R.L.. Datele tale vor fi utilizate pentru a evalua, a introduce și a executa contractul de furnizare și pentru a gestiona relațiile cu clienții, inclusiv pentru implementarea activitatilor de marketing de către TUIA.RO.

  Ai dreptul să ne soliciți să nu prelucrăm datele tale personale în scopuri de marketing. Dacă nu dorești să primești oferte comerciale de la TUIA.RO sau dacă trebuie să îți accesezi datele personale, poți contacta Serviciul de Relații cu Clienții TUIA.RO, la adresa contact@tuia.ro sau la numărul de telefon 0756 926 700.

  Folosirea datelor personale furnizate de către Client

  DEZABONAREA

  Dezabonarea de la newsletter este posibilă în orice moment. În fiecare email primit, vei găsi un link pentru a te dezabona de la newsletter-ul TUIA.RO.

  STOCAREA ȘI TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

  TUIA.RO (în calitate de vânzător) are obligația să nu transfere datele furnizate de către client către terțe părți. Furnizarea acestor date nu constituie o încălcare a legii dacă se face strict pentru a îndeplini obligația față de client (livrarea produselor) și doar în baza contractului cu clientul.

  TUIA.RO are dreptul de a folosi tehnologia ”Cookies”. ”Cookies” nu conțin date personale și nu sunt transferate către terțe părți. Acestea sunt folosite pentru a-ți îmbunătăți experiența cumpărăturilor online. Acestea îți permit să salvezi parola, sau să păstrezi produsele în “coșul de cumpărături”, chiar după închiderea paginii.

  TUIA.RO primește informații despre adresa IP a vizitatorilor site-ului nostru. Aceste informații nu sunt utilizate pentru identificarea utilizatorilor.

  TUIA.RO nu este responsabilă pentru informațiile cu caracter personal furnizate de utilizatori în secțiunile publice ale site-ului.

  E-COMMERCE DE CONFIDENȚIALITATE

  Noi suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site. Informațiile tale personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul tău, altele decât cele necesare pentru îndeplinirea unei cereri și/sau tranzacție, de exemplu pentru a trimite o comandă.

  ÎN CE SITUAȚII AU TERȚII ACCES LA DATELE PERSONALE FURNIZATE DE CLIENT

  Datele cu caracter personal stocate de noi sunt transmise mai departe în scopul procesării comenzii către societatea de transport însărcinată cu efectuarea livrării, în măsura în care acest lucru este necesar pentru livrarea produsului.

  În cazul plății online datele cu caracter personal pot fi trimise către procesatorul de plați, în măsura în care acest lucru este necesar pentru plată.

  La dispoziţia instituţiilor competente în cazuri speciale trebuie să oferim informaţii cu privire la date cu caracter personal), în măsura în care acest lucru este necesar în scopul cercetării penale, siguranţei publice, pentru îndeplinirea sarcinilor legale ale serviciilor de informaţii sau serviciului militar de contrainformaţii sau în scopul realizării drepturilor de proprietate intelectuală.

  Stocarea și utilizarea datelor de către client

  Clientul are obligația să NU furnizeze către terțe părți datele sale de conectare în contul de client al magazinului online TUIA.RO (www.tuia.ro)

  Clientul are obligația să stocheze în condiții de siguranță datele de conectare pentru contul său, să aleagă o parolă formată din caractere alfa-numerice și să nu pună la dispoziția terțelor părți, calculatorul sau alte dispozitive pe care este logat în contul de client.

  SECURITATEA DATELOR

  Pagina noastră de internet şi celelalte sisteme informatice ale noastre sunt protejate prin măsuri tehnice şi organizatorice împotriva accesului, modificării sau difuzării datelor Dvs. de către persoane neautorizate precum şi împotriva pierderii sau distrugerii datelor Dvs.

  Este necesar să trataţi în permanenţă cu confidenţialitate datele Dvs. de acces şi să închideţi fereastra de browser când terminaţi vizitarea paginii noastre de internet.

  Pentru transferul de date cu caracter personal utilizăm proceduri tehnice de criptare. Puteţi identifica transmiterea de date criptate (https) prin afişarea unui simbol de închidere, de ex. afişarea unui simbol de cheie sau lacăt în bara de statut a browser-ului Dvs.

  CONSIMȚĂMÂNTUL

  Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate.

  Select your currency
  RON Romanian leu