Garanție 90 de zile. 5% extra reducere la plata card.

  arrow Înapoi la meniu
  Produse

  Garanția calitații și sănătății plantelor:

  Ne asigurăm că plantele pe care le vindeam beneficiază de garantia calității și sănătății. Garantăm identitatea speciilor și soiurilor comercializate. Certificăm capacitatea de viata a plantelor, evidențiate prin frunze și aspect normale. Plantele fără frunze și fără început de vegetație sunt garantate să trăiască și să se dezvolte conform instrucțiunilor de plantare.

  Garanția pierderii plantelor – 90 de zile:

  Acordăm o garanție de 90 de zile pentru pierderea plantelor, începând de la momentul livrării. Condiții pentru garanție: Plantare conform cerințelor producătorului. Costul livrării pentru plantele schimbate este suportat de client. Schimbarea plantei se face o singură dată și nu include costul de livrare.

  Procedura pentru schimbarea plantelor:

  Solicitare de schimbare trebuie trimisă la contact@tuia.ro, însoțită de poze ale plantelor care să evidențieze stadiul de uscare, precizând numarul de comandă. Plantele trebuie să rămână intacte în teren înainte de a trimite pozele. Schimbarea plantelor se va efectua, în maxim 15 zile lucrătoare.

  Garanția dezvoltarii plantelor:

  Se acordă în condițiile respectării instrucțiunilor de plantare. Rezistența plantelor la intemperii este garantată până la -15°C, cea mai scăzută temperatură înregistrată până acum la pepiniera noastră.

  Excepții de garanție:

  Nu se acordă garanție în cazul tunderii, rupturii sau uscării cauzate de neglijență (acțiunea animalelor). Nu se acordă garanție în cazul lucrărilor defectuoase sau a accidentelor climatice. Contează pentru noi să ai o experiență plăcută și fără griji la Tuia.ro. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, nu ezita să ne contactezi.

  Cu apreciere, Echipa Tuia.Ro

  Nu aveai de gând sa abandonezi coșul, nu-i asa?

  Introdu adresa de email pentru a-ți salva coșul de cumpărături pentru mai târziu. Și cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod de reducere de 10%. 😉

  Select your currency
  RON Romanian leu