Garanție 90 de zile. 5% extra reducere la plata card.

  arrow Înapoi la meniu
  Produse

  Livrare și plată

  Plasarea comenzilor online

  Comenzile pentru întregul sortiment de produse pot fi plasate non-stop, pe tot parcursul anului. Expedierea produselor se va face de la începutul sezonului de plantare. Procesarea comenzilor se efectuează în intervalul orar 9:00-15:00. Comenzile plasate în timpul sezonului de plantare vor fi expediate a doua zi după plasarea comenzii.

  Modalități de livrare

  Livrarea prin curier este cea mai rapidă metodă pentru a intra în posesia produselor tale. Termenul de livrare este de 24-36 de ore de la expedierea coletului cu produsele comandate.

  În momentul plasării comenzii, indică adresa la care dorești să îți fie livrate produsele. Livrare se face prin Cargus, DragonStar sau prin flota noastră de transport. Taxa de livrare începe de la 30 de lei și variază în funcție de greutatea plantelor din comanda ta. Numărul AWB îl vei primi prin email, după ce comanda ta va primi statusul «Completed». În ziua în care se va efectua livrarea, vei fi notificat(ă) prin SMS cu privire la intervalul orar al livrării și la totalul de plată aferent comenzii tale. Taxa de livrare nu este inclusă în prețul produselor.

  Politica noastră de livrare este concepută pentru a oferi o experiență transparentă și convenabilă. În situația în care adresa de livrare se află la o distanță care implică kilometri suplimentari pentru curieri, este posibil ca taxa de livrare să fie ajustată. În astfel de cazuri, echipa noastră va lua legătura cu dumneavoastră în prealabil, asigurându-se că sunteți informat în mod clar cu privire la eventualele modificări ale costurilor de livrare. Transparența și comunicarea deschisă sunt principii pe care le susținem pentru a ne asigura că fiecare client beneficiază de o experiență de cumpărături online plăcută și fără surprize neplăcute. Ne angajăm să facem tot posibilul pentru a facilita procesul de livrare și pentru a satisface nevoile tale în cel mai profesionist mod posibil.

  Modalități de plată

  Plata ramburs la livrare

  Plata în numerar (sistem ramburs) – această variantă presupune achitarea contravalorii produselor și a taxei de livrare (dacă este cazul), direct la agentul desemnat pentru livrarea coletului/coletelor.

  Plata cu cardul

  Cea mai ușoară și mai convenabilă modalitate de plată. Pentru a plăti produsele cu cardul, înainte de trimiterea comenzii, selectează opțiunea „Plata card”. Finalizezi plata, îți trimitem imediat confirmarea acesteia, iar în cel mai scurt timp, coletul cu produsele tale favorite va ajunge la ușa casei tale. Plătind online, câştigi timp, într-un mediu absolut securizat, fără costuri sau comisioane ascunse. Pentru plăţile prin card bancar, tranzacţia va apărea pe extrasul tău de cont, detaliată sub numele Tuia.ro.

  Au avut încredere în noi

  Abonează-te!

  Înscrie-te acum și fii primul care află de cele mai noi promoții.

  Nu aveai de gând sa abandonezi coșul, nu-i asa?

  Introdu adresa de email pentru a-ți salva coșul de cumpărături pentru mai târziu. Și cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod de reducere de 10%. 😉

  Select your currency
  RON Romanian leu