Garanție 90 de zile. 5% extra reducere la plata card.

  arrow Înapoi la meniu
  Produse

  Plasarea comenzilor online

  Comenzile pentru întregul sortiment de produse pot fi plasate non-stop, pe tot parcursul anului. Expedierea produselor se va face de la începutul sezonului de plantare. Procesarea comenzilor se efectuează în intervalul orar 10:00-18:00. Comenzile plasate în timpul sezonului de plantare vor fi expediate a doua zi după plasarea comenzii.

  Modalități de livrare

  Livrare prin DPD Curier

  Livrarea prin curier este cea mai rapidă metodă pentru a intra în posesia produselor tale. Termenul de livrare este de 24-36 de ore de la expedierea coletului cu produsele comandate.

  În momentul plasării comenzii, selectează metoda de livrare prin DPD Curier și indică adresa la care dorești să îți fie livrate produsele. Taxa de livrare este de 45 de lei. Poți urmări stadiul livrării, pe baza numărului AWB aferent coletului tău. Numărul AWB îl vei primi prin email, după ce comanda ta va primi statusul «Expediat». În ziua în care se va efectua livrarea, vei fi notificat(ă) prin SMS cu privire la intervalul orar al livrării și la totalul de plată aferent comenzii tale. Taxa de livrare nu este inclusă în prețul produselor.

  Modalități de plată

  Plata ramburs la livrare

  Plata în numerar (sistem ramburs) - această variantă presupune achitarea contravalorii produselor și a taxei de livrare (dacă este cazul), direct la agentul DPD desemnat pentru livrarea coletului/coletelor.

  Plata cu cardul

  Cea mai ușoară și mai convenabilă modalitate de plată. Pentru a plăti produsele cu cardul, înainte de trimiterea comenzii, selectează opțiunea "Plata card". Finalizezi plata, îți trimitem imediat confirmarea acesteia, iar în cel mai scurt timp, coletul cu produsele tale favorite va ajunge la ușa casei tale. Plătind online, câştigi timp, într-un mediu absolut securizat, fără costuri sau comisioane ascunse. Pentru plăţile prin card bancar, tranzacţia va apărea pe extrasul tău de cont, detaliată sub numele Tuia.ro