Garanție 90 de zile. 5% extra reducere la plata card.

  arrow Înapoi la meniu
  Produse
  Salutare! Noi suntem Tuia.ro Creștem și livrăm copaci la ușa ta.

  Experți in domeniu

  Iubim copacii. Întotdeauna i-am iubit. Experiența noastră horticolă se întinde pe 20 de ani.

  Scopul nostru este de a oferi clienților noștri copaci de cea mai înaltă calitate la cele mai bune prețuri, precum și de a transmite informații valoroase care nu numai că vă vor ajuta copacii să reușească, ci și să facă o diferență durabilă în mediul nostru. La urma urmei, acest Pământ este singurul pe care îl avem, așa că hai să ne dăm silința!

  Misiunea Noastră

  Misiunea noastră principală este de a transmite dragostea noastră pentru copaci către voi, clienții noștri. Fie că comandați un copac de la noi sau din altă parte, sperăm să vă înarmăm cu cunoștințe, astfel încât să puteți avea un impact pozitiv asupra mediului. Dacă la sfârșitul zilei singurul lucru pe care îl luați de pe acest site sunt informațiile utile, atunci considerăm că slujba noastră este îndeplinită.

  Întrebări

  Care este perioada de plantare?

  Plantele crescute în ghiveci se pot planta pe tot parcursul anului, atata vreme cât pământul nu este înghețat.

  Există perioadă de garanție?

  Da, oferim o perioadă de garanție de 60 de zile iar plantele sunt livrate cu instrucțiuni de plantare și ingrijire.

  Cum este măsurată înălțimea?

  Măsurăm copacul și nimic altceva! Măsuram din vârf până la baza tulpinii. Înălțimea ghiveciului nu o includem niciodată in măsuratoare.

  Cum se efectuează livrarea?

  Toate comenzile noastre sunt expediate prin DPD Curier sau flota proprie de mașini, in funcție de cantitatea comandată. Imediat după ce comanda dvs. este plasată, spiridușii noștri se pun pe treabă. Aleg copăceii și îi ambalează cu atenție. Comenzile sunt expediate de obicei în termen de 2 zile lucrătoare. Veți primi notificări prin e-mail pe parcurs cu privire la progresul comenzii dvs., precum și numărul de tracking pentru a urmări plantele dvs. până la noua lor casă!

  Au avut încredere în noi

  Abonează-te!

  Înscrie-te acum și fii primul care află de cele mai noi promoții.