Garanție 90 de zile. 5% extra reducere la plata card.

  arrow Înapoi la meniu
  Produse
  Salutare! Noi suntem Tuia.ro, un colț verde online!

  Experți in domeniu

  Iubim copacii. Întotdeauna i-am iubit. Experiența noastră horticolă se întinde pe 20 de ani.

  Scopul nostru este de a oferi clienților noștri copaci de cea mai înaltă calitate la cele mai bune prețuri, precum și de a transmite informații valoroase care nu numai că vă vor ajuta copacii să reușească, ci și să facă o diferență durabilă în mediul nostru. La urma urmei, acest Pământ este singurul pe care îl avem, așa că hai să ne dăm silința!

  Pasiunea Noastră

  Fiecare plantă poartă amprenta pasiunii noastre. Grădinăritul nu este doar o activitate, ci o formă de expresie și conexiune cu natura. De la puieți la plante mature, fiecare etapă a creșterii este gestionată cu atenție și dedicare. „Din pepiniera noastră, la ușa ta” nu este doar un slogan, este o promisiune.

  Suntem conștienți de impactul pe care îl avem asupra mediului, iar Tuia.ro își asumă responsabilitatea de a contribui la un viitor mai sustenabil. Selectăm cu grijă plante care prosperă în medii locale și promovăm practici de grădinărit ecologice. Cu fiecare plantă vândută, contribuim

  Misiunea Noastră

  Am identificat o nevoie clară pe piață pentru o platformă de plante online care să ofere servicii complete. La Tuia.ro, găsești o gamă variată de plante, de la cele decorative până la cele cu proprietăți benefice pentru sănătate. Punem la dispoziție informații detaliate despre fiecare plantă, dimensiuni personalizate, iar transportul este asigurat indiferent de dimensiunea sau cantitatea comenzii tale.

  Calitatea este o valoare de bază la Tuia.ro, iar asta se reflectă în certificatul nostru de garanție de 90 de zile. Vrem ca fiecare plantă să aducă bucurie și să se dezvolte într-un mediu potrivit. Oferim acest certificat nu doar ca o garanție, ci și ca un semn al încrederii noastre în calitatea plantelor noastre.

  Povestea noastră nu se oprește la momentul cumpărării. Suntem aici pentru tine cu consultanță post-vânzare și instrucțiuni detaliate de plantare și îngrijire. Ne dorim să fim ghidul tău verde, oferind sfaturi personalizate pentru a-ți face grădina să prospere.

  Despre Comunitate și Implicare

  La Tuia.ro, ne considerăm nu doar o afacere, ci și o comunitate. Creăm un spațiu virtual unde iubitorii de plante împărtășesc experiențe, sfaturi și bucurii. Ne mândrim că suntem un loc unde întrebările găsesc întotdeauna răspunsuri, iar reușitele sunt împărtășite și sărbătorite.

  În spatele Tuia.ro stau oameni dedicați, împărtășind aceeași iubire pentru verde și dorința de a aduce bucurie în casele voastre. Fiecare plantă cumpărată de la Tuia.ro nu este doar un produs, ci un angajament într-o călătorie verde. Vrem să fii parte din această călătorie și să experimentezi bucuria unei grădini care prinde viață.

  Împreună, Creăm Povestea Tuia.ro

  La Tuia.ro, credem cu tărie că fiecare plantă are o poveste de spus. De la pasiunea pentru grădinărit și contribuția noastră la sustenabilitate până la serviciile complete și comunitatea implicată, suntem aici pentru a crea împreună o poveste verde frumoasă. Alătură-te nouă și fii parte din familia Tuia.ro, unde verdele prinde viață în fiecare plantă!

  Întrebări

  Care este perioada de plantare?

  Plantele crescute în ghiveci se pot planta pe tot parcursul anului, atata vreme cât pământul nu este înghețat.

  Există perioadă de garanție?

  Da, oferim o perioadă de garanție de 60 de zile iar plantele sunt livrate cu instrucțiuni de plantare și ingrijire.

  Cum este măsurată înălțimea?

  Măsurăm copacul și nimic altceva! Măsuram din vârf până la baza tulpinii. Înălțimea ghiveciului nu o includem niciodată in măsuratoare.

  Cum se efectuează livrarea?

  Toate comenzile noastre sunt expediate prin DPD Curier sau flota proprie de mașini, in funcție de cantitatea comandată. Imediat după ce comanda dvs. este plasată, spiridușii noștri se pun pe treabă. Aleg copăceii și îi ambalează cu atenție. Comenzile sunt expediate de obicei în termen de 2 zile lucrătoare. Veți primi notificări prin e-mail pe parcurs cu privire la progresul comenzii dvs., precum și numărul de tracking pentru a urmări plantele dvs. până la noua lor casă!

  Au avut încredere în noi

  Abonează-te!

  Înscrie-te acum și fii primul care află de cele mai noi promoții.

  Nu aveai de gând sa abandonezi coșul, nu-i asa?

  Introdu adresa de email pentru a-ți salva coșul de cumpărături pentru mai târziu. Și cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod de reducere de 10%. 😉

  Select your currency
  RON Romanian leu